Service

Service en expertise

Garantie

De garantie die Husol biedt, beperkt zich niet tot de producten. Bij ons heeft u als gewaardeerd dealer ook de garantie dat wij u terzijde staan wanneer dat nodig is. Onze mensen zetten zich persoonlijk in voor u, om ervoor te zorgen dat u succesvol kunt zijn. Uw succes is immers ons succes.

Husol afbeelding
Husol afbeelding

Ondersteuning

Onze support gaat net even dat stapje verder. Wij helpen u graag met alle zaken die komen kijken bij het uitbrengen van een gedegen advies. Als wij productietechnisch iets kunnen verbeteren, zodat het product nog meer tot zijn recht komt bij de eindgebruiker, dan doen wij dat. Zit u met problemen op locatie, waar u zelf niet uitkomt? We komen graag ter plekke om samen naar de beste oplossing te zoeken. Husol ziet haar dealers als volwaardige partners namelijk. Met de juiste ondersteuning kunnen we samen bergen verzetten.

Service en expertise

Bij Husol zijn we, net als u, trots op de producten die we leveren. Met de grootste zorg en aandacht produceren wij de producten die u als dealer verkoopt. Daarom vinden wij het niet meer dan logisch dat we er ook voor zorgen dat onze producten uw bedrijf, of het adres van uw klant in perfecte staat bereiken. Naast een goede verpakking maken we gebruik van eigen transport. Onze chauffeurs behandelen de producten met dezelfde zorg als onze productiemedewerkers. Met dezelfde zorg waarmee u uw producten bij de eindgebruiker monteert.

Husol afbeelding
© Husol zonwering 2024
Algemene voorwaarden Privacyverklaring